Uitstekend Product, de Beste Dienst

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOpenluchtstroomonderbreker

Het doorstaan van Bestand de Onderbrekingsschakelaar van de Luchtlading met Zekering die Transformator beschermen

Het doorstaan van Bestand de Onderbrekingsschakelaar van de Luchtlading met Zekering die Transformator beschermen

Weathering Resistant Air Load Break Switch With Fuse Protecting Transformer
Weathering Resistant Air Load Break Switch With Fuse Protecting Transformer

Grote Afbeelding :  Het doorstaan van Bestand de Onderbrekingsschakelaar van de Luchtlading met Zekering die Transformator beschermen Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Comking
Certificering: ISO9001,ISO14001,OHSAS18001
Modelnummer: CKWZ

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: To be discussed later
Verpakking Details: houten verpakking
Levertijd: 10-15 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Gedetailleerde productomschrijving
Nominale spanning: 12kV Geschatte stroom: 630A
Geschatte frequentie: 50Hz Type: openlucht
Hoog licht:

outside circuit breaker

,

3 phase breaker

● Met capaciteit voor open/dichte breker

De openlucht vacuümbreker van CKWZ kan lading/overbelastings/kort:sluitenstroom van machtssysteem openen en sluiten, die de buitenvoeder kan beschermen.

 

● Met handboek en motor werkend mechanisme

- Hand Werkend Mechanisme

*Closing Verrichting

Trekkend het op:slaan-energiehandvat om de toestelkoker te bewegen, roteert de toestelschacht en drijft dan het hoofdtoestel om te roteren. De op:slaan-energielente is geleidelijk aan verlengd en drijft het mechanisme om energie op te slaan. Zodra de op:slaan-energielente de middellijn kruist, zal het greep door klink te sluiten zijn. Het mechanisme is klaar voor het sluiten.

Wanneer voor het sluiten werk, moet het het sluitende handvat trekken, dan wordt de overhalenplaat gedreven en maakt de sluitende overhalen helft-schacht tegen de wijzers van de klok in roteren om de holding van op:slaan-energie te bevrijden. De op:slaan-energielente zal de macht vrijgeven en zal de nok maken de actie van het output onstabiele wapen roteren en drijven. Na het sluiten, het openen zal de klink de helft-schacht vastmaken en zal de stroomonderbreker in het sluiten van status maken.

Wanneer het mechanisme in statuut van het sluiten, het het op:slaan-energiesysteem moet opnieuw in werking stellen en de op:slaan-energielente is opnieuw verlengd. Zodra de lente de middellijn kruist, zal het door klink te sluiten, ondertussen, het met elkaar verbinden tussen het output onstabiele wapen houden en de sluitende helft-schacht zal de sluitende klink vastmaken en zal de lente maken om energie niet vrij te geven. Het kan het zonder commissie sluiten voor mechanisme verhinderen.

Wanneer het mechanisme in het openen van status, het niet tot het wapen van de inputbarst en de sluitende helft-schacht kan sluiten geef het met elkaar verbinden vrij.

 

Het *Opening & van het Te sterke intensiteitoverhalen Verrichting

Trekkend het sluitende handvat om de reishefboom te bewegen, roteert de helft-schacht dan tegen de wijzers van de klok in en maakt de openingsklinkversie, definitief opent de stroomonderbreker. Op dezelfde manier als de stroom de plaatsende waarde overschrijdt wanneer het door het apparaat van het te sterke intensiteitoverhalen gaat, dan zal de helft-schacht van de het openen klink door de actie van te sterke intensiteitrol bevrijden, definitief opent de stroomonderbreker.

 

- Motor werkend mechanisme

* Opgeslagen energie

Trekkend het op:slaan-energiehandvat of verstrekkend bevoegdheid om electromotor te maken de toestelkoker roteren, kunnen beide manieren de toestelschacht maken roteert en drijven het hoofdtoestel om te roteren. Dan is de op:slaan-energielente geleidelijk aan verlengd en drijft het mechanisme om energie op te slaan. Zodra de op:slaan-energielente de middellijn kruist, zal het greep door klink te sluiten zijn. Het mechanisme is klaar voor het sluiten.

 

* Het sluiten

Wanneer voor het sluiten werk, kan het het sluitende handvat trekken of voltage toepassen op de het sluiten versie, dan wordt de overhalenplaat gedreven en maakt de sluitende overhalen helft-schacht tegen de wijzers van de klok in roteren om de holding van op:slaan-energie te bevrijden. De op:slaan-energielente zal de macht vrijgeven en zal de nok maken de actie van het output onstabiele wapen roteren en drijven. Na het sluiten, het openen zal de klink de helft-schacht vastmaken en zal de stroomonderbreker in het sluiten van status maken.

 

* Het opnieuw sluiten

Wanneer het mechanisme in het statuut van het sluiten, het het op:slaan-energiesysteem moet opnieuw in werking stellen en de op:slaan-energielente is opnieuw verlengd. Zodra de lente de middellijn kruist, zal het door klink te sluiten, ondertussen, het met elkaar verbinden tussen het output onstabiele wapen houden en de sluitende helft-schacht zal de sluitende klink vastmaken en zal de lente maken om energie niet vrij te geven. Het kan het zonder commissie sluiten voor mechanisme verhinderen.

Wanneer het mechanisme in het statuut van het openen, het niet tot het wapen van de inputbarst en de sluitende helft-schacht kan sluiten geef het met elkaar verbinden vrij.

Wanneer het mechanisme energie kan opnieuw opslaan na het sluiten, dan kan het klaar voor het enige geschotene opnieuw sluiten door procedure om 0.3s-sluit & te openen.

 

* Openingsverrichting & Te sterke intensiteitreis

Nadat het mechanisme aan stroomonderbrekertank verbindt en eindigt sluitend, dan roteert het trekken van het het openen handvat om de reishefboom van de mechanisme het openen helft-schacht te bewegen, en dan de het openen helft-schacht tegen de wijzers van de klok in. Of toepassend voltage op het openen rol en maak het de reishefboom van de het openen helft-schacht bewegen, en dan roteert de het openen helft-schacht tegen de wijzers van de klok in. Beide manieren kunnen de openingsklinkversie maken, en dan opent de stroomonderbreker.

Wanneer de stroom de plaatsende waarde overschrijdt wanneer het door de te sterke intensiteitrol gaat, zal de het openen klink door de actie van het apparaat van het te sterke intensiteitoverhalen bevrijden, dan opent de stroomonderbreker.

 

● Met flexibele configuratie

om aan de verschillende eisen ten aanzien van gebruikers te voldoen kan CKWZ door flexibele manier worden gevormd, bijvoorbeeld:

- Standaard/Stroomonderbreker & het losmaken van schakelaar alle-in-één type

- Motor werkend mechanisme & hand werkend mechanisme

- CT/CT In drie stadia in twee fasen (of CT+-nul-opeenvolging CT in twee fasen)

- Bescherming/Beschermings het Meten

- Veelvoudige huidige transformatieverhouding Huidige transformatieverhouding

- Dacrometbijlage/Roestvrij staalbijlage

Als u speciaal verzoek om configuratie hebt, te laten gelieve ons het weten en wij kunnen als aangepast product doen.

 

 

Contactgegevens
Zhuhai Comking Electric Co.,Ltd.

Contactpersoon: Sabrina Yang

Tel.: 86 756 8992445

Direct Stuur uw aanvraag naar ons