Uitstekend Product, de Beste Dienst

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhuhai Comking Electric Co.,Ltd.

Zhuhai Comking Electric Co.,Ltd.

1 2 3 4
Zhuhai Comking Electric Co.,Ltd. Zhuhai Comking Electric Co.,Ltd. Zhuhai Comking Electric Co.,Ltd. Zhuhai Comking Electric Co.,Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Comking
Aantal werknemers : 300~500
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Werd Elektrisch Co. van Zhuhaicomking, Ltd opgericht in 2006 in Zhuhai, China. Met onze Europese partners worden wij nu erkend als een belangrijke fabrikant in machtstransmissie en distributie de industrie door China en Azië.

 

Wij zijn gespecialiseerd in productie van vacuümstroomonderbreker, vast lichaam geïsoleerd mechanisme, het geïsoleerde mechanisme van SF6 gas, bellen hoofdeenheid en laden onderbrekingsschakelaar voor binnen en openluchtgebruik.

 

Met ons ononderbroken R&D op het gebied van ontwerp, technologie, kwaliteit en marketing, worden onze producten gezien als een leider op ons gebied.

 

Onze strikte kwaliteitscontrole en volledige naleving van de kwaliteitsborgingprocedure van certificatie aan ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 en OHSAS18001 maken ons bij het front van technologie en kwaliteit blijven.

 

De de klantennadruk en vergadering de eisen van een veranderlijke markt maken ons om aan een reusachtige begroting voor productenontwikkeling te begaan die een combinatie verbeterde milieuwaarden, technologische voordelen brengt die waarde en veiligheid in het ontwerp verbeteren.

 

Onze kernnadruk door de groep blijft op de ontwikkeling en de groei van onze werknemers en dat wij de waarde en de verplichting blijven erkennen die zij over de hele wereld aan de groep brengen.

Contactgegevens
Zhuhai Comking Electric Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Sabrina Yang

Tel.: 86 756 8992445

Fax: 86-756-8629333

Direct Stuur uw aanvraag naar ons